FAÇANES

Aïllament tèrmic i tècnicament dels millors per a la seva façana SATE Aïllament tèrmic per l’exterior a façanes

Hi ha diverses formes d’aïllar tèrmicament un edifici: per l’interior, per l’exterior o omplint la càmera d’aire amb escuma o similar.

D’aquestes tes opcions, la més aconsellable és la d’aïllar per l’exterior. Al ser exterior, ni el forjat ni les parets tallen la continuïtat de l’aïllament. Com és continu, evita ponts tèrmics per on s’escapi la calor o el fred.

Per aquesta raó, a Paviser Reformes ens hem especialitzat en l’aïllament de weber.therm que, amb molt poc espessor, aïllem per l’exterior amb un acabat mineral en el qual es pot escollir el color entre una gran varietat.

Revestiments que eliminen la contaminació ambiental

¿Has sentit a parlar dels materials foto catalítics? Consisteixen en material que transformen la contaminació ambiental de l’aire en substàncies neutres, reduint així la contaminació ambiental.

És el cas del morter catalític que utilitzem:

És un material idoni per a façanes, ja que és transpirable

Es pot utilitzar per als sistemes SATE (aïllar la façana per l’exterior).

L’efecte foto catalític contribueix a la neteja de la façana.

Redueix el manteniment

Neteja l’aire

Protegeix la façana de la proliferació de microorganismes.

Impermeable

Aïllament tèrmic i tècnicament dels millors per a la seva façana SATE Aïllament tèrmic per l'exterior a façanes Hi ha diverses formes d'aïllar tèrmicament un edifici: per l'interior, per l'exterior o omplint la càmera d'aire amb escuma o similar. D'aquestes tes opcions, la més aconsellable és la d'aïllar per l'exterior. Al ser exterior, ni el forjat ni les parets tallen la continuïtat de l'aïllament. Com és continu, evita ponts tèrmics per on s'escapi la calor o el fred. Per aquesta raó, a Paviser Reformes ens hem especialitzat en l'aïllament de weber.therm que, amb molt poc espessor, aïllem per l'exterior amb un acabat mineral en el qual es pot escollir el color entre una gran varietat. Revestiments que eliminen la contaminació ambiental ¿Has sentit a parlar dels materials foto catalítics? Consisteixen en material que transformen la contaminació ambiental de l'aire en substàncies neutres, reduint així la contaminació ambiental. És el cas del morter catalític que utilitzem: És un material idoni per a façanes, ja que és transpirable Es pot utilitzar per als sistemes SATE (aïllar la façana per l'exterior). L'efecte foto catalític contribueix a la neteja de la façana. Redueix el manteniment Neteja l'aire Protegeix la façana de la proliferació de microorganismes. Impermeable