REFORMES

A Paviser amb anys d’experiència en el món de les reformes i decoració, tant de llars com de locals comercials, negocis, botigues, despatxos, perruqueries, hotels i apartaments. A través de Reformes Paviser volem que el disseny, la qualitat i l’exclusivitat en la seva reforma sigui bàsic i aconseguir amb els nostres serveis un espai completament renovat, sigui l’espai que sigui. Amb propostes competitives, adaptades a la situació actual i sense que li costi més del previst. Donem preus tancats. O podem treballar per administració.
A què ens dediquem?
Sempre tenint en compte la seva opinió, com a professionals del sector de les reformes integrals de disseny a Andorra, li donarem la màxima variabilitat de possibilitats, per optimitzar qualitat, preu i el mínim temps possible. Només han de posar-vos en contacte amb nosaltres i d’ací a poc temps rebran el seu pressupost d’acord amb les seves necessitats de reformes de la llar o negoci a fer.
Serveis:
Reforma integrals de la llar.
Reformes cuines i banys.
Locals comercials, botigues, despatxos, perruqueries.
Tots els serveis en funció de les seves necessitats.
Pressupost del projecte completament personalitzat.

A Paviser amb anys d'experiència en el món de les reformes i decoració, tant de llars com de locals comercials, negocis, botigues, despatxos, perruqueries, hotels i apartaments. A través de Reformes Paviser volem que el disseny, la qualitat i l'exclusivitat en la seva reforma sigui bàsic i aconseguir amb els nostres serveis un espai completament renovat, sigui l'espai que sigui. Amb propostes competitives, adaptades a la situació actual i sense que li costi més del previst. Donem preus tancats. O podem treballar per administració. A què ens dediquem? Sempre tenint en compte la seva opinió, com a professionals del sector de les reformes integrals de disseny a Andorra, li donarem la màxima variabilitat de possibilitats, per optimitzar qualitat, preu i el mínim temps possible. Només han de posar-vos en contacte amb nosaltres i d'ací a poc temps rebran el seu pressupost d'acord amb les seves necessitats de reformes de la llar o negoci a fer. Serveis: Reforma integrals de la llar. Reformes cuines i banys. Locals comercials, botigues, despatxos, perruqueries. Tots els serveis en funció de les seves necessitats. Pressupost del projecte completament personalitzat.